weekend of work

Ja, full rulle är det. Tror inte jag nämnt det innan men i lördags stod vi på loppis 4 timmar, tydligen var det "motordag" i centrum så det var inte allt för mycket folk men det gick bra för oss trots detta. Sen resten av helgen har vi byggt kaninbur, typ :P Den är i princip klar nu, färgen tog slut igår haha så typiskt men. Det blir flytt för henne idag iaf :) Åh vill bara ha ut henne nu, så synd att hon ska behöva inne nu när gräset är så gott :)

Vi har en till tjej som måste vara inne, Corona har ett nytt sår nu, SUCK, vi upptäckte det i fredags kväll så hon har haft tratten sen dess. Sitter högt upp på ena bakbenet, men det verkar läka bra nu även utan antibiotika, räcker nog med att hon inte slickar på det denna gång, såg inte lika illa ut. Undrar hur hon får sig alla dessa sår, det är inte allt för kul att ha henne här inne, sur som en gammal hagga blir hon, och sen är det ju så synd om skruttan. Jaja..

Har även en kille som måste vara inne, haha iaf hemma, Anton har utegångsförbud resten av veckan. Dock verkar han inte bry sig speciellt, igår var han hur glad och trevlig som helst, är skönt att ha honom hemma ibland också, iaf när han är just trevlig som igår. Får se hur det är idag dock, när han fått träffa kompisarna i skolan.

Idag ska vi fixa det sista med buren, handla färg och så behöver vi mat. Ska även en vända till tippen nu när vi har kärra. Skulle verkligen vilja hinna med lite bilbingo ikväll igen :) Men får se hur det blir med det dock..

Ja, fullt upp var det ja.. Nu vet ni varför jag inte bloggar allt för mycket iaf :P Men vi betar ju av alla listor här hemma, så snart ska det bli "lugnare" :) eller?

Ha en bra start på veckan! Nya tag, nivet :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0