Nu tar vi oss en siesta. Sämre kunde man h...

imag2029_1337769 (MMS)

Nu tar vi oss en siesta. Sämre kunde man haft det ;)


happy endings

Hur supersöt är inte Liberos nya reklam? Tjejen är stengullig!

Här hemma rullar det faktiskt på i samma lull, Elsa har en superkul period där hon ska hänga på höften likt en apa hela dagarna. Hon ser  söt ut när hon sitter där, griper sig fast med sina små händer och ser inte alls helnöjd ut ;) älskade underbara unge ♥

Nej jag är faktiskt alldeles för trött för dethär känner jag nu. Ska krypa ner i soffan och invänta min karl som är ute och käkar med jobbet. Eller så kom jag på att det är lill-Lördag idag så han blir säkert sen, orkar jag inte vänta på :P 

God natt, hoppas på en långhelg med härligt väder och allmänt mys för oss alla :)






whats up?

Jag vet inte men jag verkar inte kunna ta mig tid till att blogga just nu.
Det är fullt upp mest hela tiden faktiskt, men ett blogginlägg tar ju inte allt för lång tid att skriva heller så det är ju egentligen ingen ursäkt.. Vet inte riktigt vad det handlar om?

Igår blev Elsa 9 månader gammal (ung) mammas fina ♥ Idag har vi varit till badhuset och plaskat, jättemysigt och kul. Nu på kvällen så lyfte jag upp henne när hon satt på mattan i vardagsrummet, sen gick jag till datorn där Anton satt (vad kan det vara dit, 5-7 meter kanske) och då hade hon hunnit somna. Då är man trött, lillskruttan ♥ Imorgon ska vi upp på stan en sväng, sen blir det öppna 12 - 14.30 sen knata hemåt och packa det sista för vid 16 kommer pappa och hämtar upp oss sen beger vi oss till mamma igen för några dagar.
Det ska bli mysigt, och på fredag väntas det utgång i Örebro med tjejerna, ska bli skoj :)


Bjuder på några bilder från förra Tisdagen.











Juste, nya modet är tydligen att vara mösslös. Sliter av sig mössorna hela (HELA) tiden.
Knyter jag fast dom blir hon galen istället.
Funderar på att tejpa fast dom? Eller nån som har en snällare ide? :)


fredag

Dagarna på dagarna, dom bara rullar på fort. Tänker flera gånger/dag att "ja det ska jag blogga om" men sen säger det svisch och så är kl 22.30. Eller 21.30, som idag.

Dagarna går faktiskt så fort så att Anton fyraish år gammal blir 10 imorgon! TIO år. Tonårshormonerna är här för att stanna! Jag har världens godaste tårta i kylen också. Jag lovar. Den kommer vara to die for. Sen att den har stått och dragit åt sig i ett dygn när jag ställer fram den imorrn gör ju inte saken sämre..
Ska bara dekorera den med, men det kvittar hur ful den kommer bli - den kommer bli god. Hej vad sugen jag är på tårta nu känner jag..

Men först ska vi på vårmarken här i stan som är imorrn. Sen imorrn kväll vaknas det ev frestligheter, vi får se vi får se om det blir av. En grogg eller sju skulle ju kittla fint i kistan kanske ;) Sen på söndag händer det grejer! Mer om det senare :)


Niiina
som fick flytta ut i Måndags. Härligt! Helt galen och studsar omkring :)


Trollet ♥








Bilder från i Måndags ♥
Försöker ständigt lära mig kameran, hitta favoritinställningarna, därav de olika nyanserna på bilderna.


var det någon som sa höna?

Min dator blir bara segare och segare att starta upp, så jag hetsöverför alla bilder på Elsa till USB. Det är ju inte en bild, så det tar sin lilla tid. Sorterar även bort de suddiga, då det kommer ta tillräckligt mycket plats med de som är skarpa och klara. Det är ju kvällsysslor när de är som bäst.

Lyckades även gråta lite till Humorgalan, jag kan inte titta på sånt tyvärr, alldeles för jobbigt blir det.

Har bränt mig idag, grejen är bara att jag inte kan förstå hur eftersom jag suttit i skuggan med Elsa hela dagen. Men ibland har jag även agerat skugga, så kanske på så vis? Men det är löjligt lite ist, så se upp för solen säger jag bara, den är stark (som varje vår ;)

Vi är ute hela dagarna i princip nu, och jag tror jag känner efter säkert 10 gånger/timman om hon är för varm/kall. Ni skulle se mig när hon sover.. Måste hela tiden springa till henne och känna på temperaturen på magen, hur hönsig får man bli?






Tre veckor gamla bilder. Här hade hon precis ramlat på näsan. Därav Rudolf :)



Vi lever, men vi är bara upptagna med vikt...

imag2004_1335874 (MMS)

Vi lever, men vi är bara upptagna med viktiga saker - ja som ni kan se ;) ville bara önska er alla en underbar första maj! Man kan nästan säga att nu börjar det roliga, vi (alla menar jag då) har underbara månader framför oss nu, mm härligt :)


RSS 2.0